Inici » Notícies » General

La Regidoria de Medi Ambient neteja més de 50 km de camins

29 d'agost de 2006 No hi ha comentaris

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benissa, mitjançant l’empresa Benissa-Impuls, ha portat a terme en les últimes setmanes una sèrie de treballs dirigits a la neteja de les cunetes i laterals dels principals camins del terme municipal.

En concret, de moment el consistori ha escomés la neteja de més de 50 quilòmetres de vials del poble, entres els quals destaquen zones com Benimarco, Santa Anna, Pouet de Berdica, el Collao, Orxelles, Núsols, Benimallunt, Benimarraig, Canor i els safarejos del Pou d’Avall i també el de Santa Anna.

Segons va explicar el regidor de Medi Ambient i responsable de l’actuació, Miquel Cabrera, durant aquest estiu “ha estat treballant una brigada de quatre operaris que amb l’ajuda d’un nou braç esbrossador que hem adquirit recentment i que va connectat a un tractor han pogut accelerar aquest tipus de treballs”.

Així mateix, el regidor popular va voler destacar que els treballs per a la neteja dels camins -Benissa té centenars de quilòmetres per l’extensió del seu terme municipal- encara no han finalitzat i que la intenció de l’ajuntament és abastar tants camins com es puga.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/