Inici » Notícies » General

La Regidoria de Joventut promociona la guàrdia civil i la policia nacional com a eixida laboral

8 de maig de 2014 No hi ha comentaris
Cartell de la xerrada sobre la guàrdia civil i loa policia nacional com a eixida laboral

Cartell de la xerrada sobre la guàrdia civil i loa policia nacional com a eixida laboral

El pròxim 23 de maig, a les 18.30h, es farà una xarrada a la Seu Universitària de la Marina, sobre l’eixida laboral en el cos de la policia nacional i la guàrdia civil.

En aquesta xarrada, organitzada per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa, amb la col·laboració de l’Institut d’Oposicions Policials (INOPOL), es pretén, segons el regidor de joventut Jorge Ivars, que tots els joves que estiguen indecisos sobre com encaminar el seu futur laboral, coneguen l’opció d’ingressar en el cos de la policia nacional, o en el de la Guàrdia Civil, com a eixida professional.

S’informarà als presents sobre els requisits necessaris per a ingressar al cos nacional de policia i de la guàrdia civil; el procés de selecció (proves a superar per a ser policia nacional i guàrdia civil); donar a conèixer les diferents especialitats dins del cos nacional de policia i de la guàrdia civil; preparació en les acadèmies; i procés de formació per a ser policia nacional i guàrdia civil.

L’entrada a la xarrada és lliure i gratuïta, per la qual cosa totes les persones interessades a assistir només hauran de presentar-se el dia i l’hora indicat amb anterioritat a la sala d’actes de la Seu Universitària.

Per a més informació poden contactar amb el Casal Jove de dilluns a dijous de 9.00h a 13.00h (casaljove@ajbenissa.es o 965732352).

 

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/