Inici » Notícies » General

La primera dona pilot de reactors de les Forces Armades fomentarà la igualtat a Benissa

20 de juliol de 2018 No hi ha comentaris
Patricia Campos

Patricia Campos

Benissa rebrà a Patricia Campos i el seu projecte Supera-T el pròxim dilluns 30 de juliol, en un esdeveniment que mostra novament l’aposta clara de l’Ajuntament pel foment de la igualtat de gènere, i en aquesta ocasió, a més, a través de l’esport.

La primera dona pilot de reactors de les Forces Armades i ex entrenadora de futbol a Estats Units presentarà el seu projecte més actual: Supera-T, un esdeveniment que cerca fomentar la igualtat de drets a través de l’esport amb una xarrada inspiracional i motivadora, en la qual es destaquen valors com la superació i l’eliminació de barreres producte de la distinció de sexe i gènere i la motivació per a afrontar els reptes, barreres i obstacles que es plantegen al llarg de la vida.

Patricia Campos destaca per la seua àmplia trajectòria professional, per la qual ha sigut guardonada per diverses organitzacions, i recentment ha fundat l’ONG Goals for Freedom per a lluitar per la igualtat de les dones, en contra de la violència de gènere i la defensa dels drets humans a Uganda, país en el qual col·labora amb diverses organitzacions des de fa anys.

Durant la presentació del dilluns 30 de juliol es comptarà amb la col·laboració d’Encarna Cardona, l’atleta benissera que va començar a córrer fa ja més de 10 anys i en aquests últims s’ha especialitzat en la modalitat de muntanya. Cardona compta amb una àmplia carrera esportiva, entre les quals destaca la primera posició en la Desafio Lurbel Aitana del 2016 i altres grans actuacions en la Perimetral de Benissa.

Encarna i Patricia s’encarregaran de dur a terme la xarrada en el Centre Cultural de Benissa, a les 17.00. Quan finalitze aquesta trobada, cap les 18.45h, es realitzarà un partit de futbol en el Camp Municipal La Costa, en el qual participarà tota aquella persona que s’haja apuntat prèviament.

L’esdeveniment compta amb el suport de les regidories d’Igualtat, Esports i Joventut de l’Ajuntament, l’organitza l’English Soccer Camp i compta a més amb la col·laboració de les empreses locals Giner Rent a Car i HostelBe Suministros hosteleros.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/