Inici » Notícies » General

La policia local organitza xerrades sobre la violència de gènere a l’IES Josep Iborra

13 de març de 2015 No hi ha comentaris
La policia local amb la regidora de seguretat ciutadana de Benissa a l'IES Josep Iborra

La policia local amb la regidora de seguretat ciutadana de Benissa a l’IES Josep Iborra

Aquesta setmana s’han impartit unes xerrades sobre violència de gènere dirigides als alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxiller de l’IES Josep Iborra de Benissa. Aquestes xerrades han sigut impartides per la policia local de Benissa, concretament per l’Agent A-037, especialista en violència de gènere de la policia local i l’Oficial O-017, encarregat de la gestió de la violència de gènere en aquest cos policial.

Durant les xerrades, que han tingut una durada de 45 minuts en cadascun dels cursos, s’han vist uns vídeos i s’ha interactuat amb els alumnes, animant-los a intervindre i compartir les seues experiències i qüestions al voltant dels comportaments descrits.

Els alumnes han après nocions bàsiques com la diferència entre sexe i gènere, l’explicació de què és la violència de gènere?, l’origen de la VG, el cicle de la VG, tipus de VG, altres tipus de violència), Estadístiques de VG en adolescents, les noves tecnologies en la VG, delictes de VG en el codi penal, Llei 1/2004 de mesures de protecció integral contra la VG (L’ordre de protecció).

La regidora de Seguretat Ciutadana, Raquel Soliveres, i el cap de la policia local de Benissa, Domingo Anarte, s’han interessat personalment per aquesta jornades educatives i animen als joves a seguir els consells aportats pels experts policials.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/