Inici » Notícies » General

La Policia Local i Protecció Civil de Benissa milloren la seua formació front a possibles urgències

13 de juliol de 2018 No hi ha comentaris
Participants a la formació de la policia local i protecció civil

Participants a la formació de la policia local i protecció civil

Dissabte passat dia 7 va tindre lloc a la Casa del Mar, prop de la Platja de la Fustera, una xarrada formativa sobre primers auxilis, reanimació cardiopulmonar i ús del DESA. A aquest acte, de caràcter teòric i pràctic, van assistir membres de Policia Local de Benissa, Protecció Civil, de Salvament en la Zona Costanera i personal del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament, en una xarrada impartida pel Dr. Juan Illueca.

L’objectiu de la xarrada va ser ampliar la formació sobre aspectes tan importants com la reanimació cardiopulmonar bàsica, l’ús del desfibril·lador extern semiautomàtic, les urgències per colp de calor, les urgències relacionades amb la hipoglucèmia, les picades i les reaccions al·lèrgiques o les crisis d’ansietat.

Sessió de formació

Sessió de formació

Aquesta formació permet als equips professionals de l’ajuntament que estan en contacte diari amb la població poder millorar la seua formació, enfocada a contribuir a millorar la qualitat de vida i la seguretat tant de veïnes i veïns com de visitants. A més, també suposa un reforç de cara al nou servei especial de patrulla en la zona costanera, la qual veurà augmentada la presència fixa d’una patrulla de dilluns a diumenge a l’estiu.

Aquest tipus d’iniciatives permet actualitzar coneixements sobre aspectes i tècniques que progressen a gran velocitat, con és el cas del desfibril·lador DESA o les picades causades per noves espècies que arriben a la costa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/