Inici » Notícies » General

La piscina del Collao estarà reparada l’estiu que ve

14 d'agost de 2008 No hi ha comentaris

La protesta dels usuaris de la piscina municipal del Collao ja ha tingut resposta per part de l’ajuntament benisser. EL batle, Juan Bautista Roselló, ha explicat, que només ha tingut coneixement d’aquest malestar dels usuaris, ha acudit fins les instal·lacions del Collao, acompanyat per tècnics municipals, a fi de comprovar de primera mà quines són les deficiències a les quals cal posar solució.

En aquest sentit, Roselló ha assegurat que una vegada finalitze la temporada estiuenca s’escometrà la reforma dels vestuaris i la piscina i va enviar un missatge de tranquil·litat als veïns, garantint-los que per a l’any que ve tot estarà en perfecte estat.

“L’any que ve aquestes instal·lacions estaran tan bé com siga possible, ja que és necessària la reforma que anem a abordar, en vestuaris i en el vas de la piscina” va comentar Roselló. A més, va afegir que “com a batle assegure que l’any que ve tindrem les millors instal·lacions possibles”.

Roselló va puntualitzar, així mateix, que “des de l’Ajuntament mai s’ha abandonat la cura d’aquestes instal·lacions” i va subratllar que “aquest servei sempre s’ha gestionat per concessió administrativa, i l’Ajuntament ha estat expectant perquè es fera en les millors condicions”.

El batle va explicar que el problema principal de la piscina i el seu entorn és el pas del temps, ja que es va fer fa més de 30 anys “i el temps ha passat factura, però no hi ha hagut una falta de manteniment, tot el contrari, ja que tots els anys s’ha fet un manteniment molt important per a deixar-la en bones condicions des del punt de vista de la seguretat, higiene i qualitat de l’aigua”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/