Inici » Notícies » General

La peatonalització del carrer Puríssima de Benissa acaba amb dos mesos de retard

13 d'octubre de 2009 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 13 d’octubre de 2009:

El que semblava impossible ha arribat a la seua fi. Les obres de peatonalització i acondicionament del carrer Puríssima de Benissa, han finalitzat, això sí, amb dos mesos de retard.

Enrere quedarà haver d’esquivar les rases per poder passejar tranquil·lament pel vial ja que només fa uns dies, els operaris de Tyosa Obras Públicas, donaven els últims retocs per deixar rematat el seu treball.

Unes obres que començaven el passat 3 de maig, amb un pressupost de 449.983 euros, i que tenien un termini d’execució de 3 mesos.

El retard de les obres, com ja va comentar el batle del municipi, Juan Bautista Roselló, quan es va complir el termini, va ser causa de l’estretor del carrer, amb la qual cosa els treballadors havien de lluitar, diàriament, i més encara quan havien de manejar la seua maquinària pesant, camions i pales.

Cinc llargs mesos en els quals el batle agraïa la comprensió i paciència de comerciants i veïns. Uns afectats que tenen una altra preocupació, com es pot comprovar en diferents cercles: l’horari d’obertura d’aquest carrer, ara per als vianants.

El batle va comentar en el seu dia, que cada part té un interés però cal arribar a un consens, entre tots per l’interés del poble ja que és el carrer més important a nivell de patrimoni cultural i arquitectònic. Ara falta conèixer el dia de la reunió, una cita en la qual es donarà un comandament per a poder accedir els veïns, als seus habitatges, o comerciants, als seus negocis, per descarregar sense cap problema.

El que si és cert és que han passat, en poques hores, molts veïns per comprovar com ha quedat la principal artería del municipi. Moltes i diferents són les opinions encara que la gran majoria coincideix a dir que “ara és un plaer passejar per aquest carrer sense haver d’estar pendents del pas de vehicles”.

Una circulació, per aquest carrer estret, que dificultava el pas del vianant.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/