Inici » Notícies » General

La pàgina web de Turisme inclou una zona per a professionals

23 de gener de 2008 No hi ha comentaris

La Regidoria de Turisme ha creat una eina nova en la pàgina web turística (www.benissa.es) dirigida, principalment, als professionals i estudiants del sector turístic. Entre els continguts als quals es pot accedir es troba un apartat sobre el Pla Estratègic, on els visitants tenen a la seua disposició els continguts, actuacions i butlletins que la implantació del Pla Estratègic de Turisme del municipi va generant. A més, s’ha inclòs una enquesta per a conèixer el grau de coneixement que la gent té d’aquest Pla Estratègic.

Els internautes també trobaran les dades d’ocupació turística, les dades de demanda turística, estadístiques per mesos de la quantitat de visitants i consultes que es realitzen a les Oficines de Turisme de Benissa, etc., estadístiques de consulta de la web, on es podrà visualitzar la quantitat de persones que consulten les pàgines, les pàgines visitades, el nombre de vegades que es visiten així com la seua procedència.

Un altre tipus d’informació disponible seran els informes de valoració municipal, on es pot consultar la valoració que els visitants donen als diferents recursos i productes turístics així com als serveis oferts; les fires a les quals assisteix el municipi així com un enllaç directe a les pàgines de la fira; les subvencions dirigides a l’empresa turística; un apartat sobre formació i un altre sobre legislació.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/