Inici » Notícies » General

La Casa del Sol i la Lluna reobri les seues portes als joves

19 d'octubre de 2008 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 19 d’octubre de 2008:

Els joves de 12 a 18 anys ja tenen un lloc on anar a passar les seues estones d’oci sa, i és que ahir dissabte va reobrir les seues portes el centre d’oci juvenil, “La Casa del sol i la lluna”, que a les mans de les germanes franciscanes de Benissa ocuparà el temps lliure cada cap de setmana.

Unes obres de remodelació del centre han fet que durant alguns mesos romanguera tancat. Ara els joves del poble veuen complert el seu somni, perquè podran tornar a reunir-se cada cap de setmana a les seues instal·lacions, això sí amb moltes novetats.

Tallers clàssics com els d’astronomia, ràdio i música o els nous de teatre i ball es mantenen.

Les germanes franciscanes han confiat per a aquesta nova temporada en els joves Macu Crespo i Ángel Ortiz, que coordinaran cadascuna de les activitats.

Ara els usuaris del centre hauran de fer-se un carnet, al mòdic preu de 6 euros anuals, per a tindre accés a les dependències, com la discoteca, sala de projeccions de joc o la nova zona wifi.

Ahir es va celebrar una jornada de portes obertes en què els pares van poder conèixer les instal·lacions i comprovar en què s’entretenen els seus fills.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/