Inici » Notícies » General

Jornada LGTBI a Benissa “Trans* formem el poble”

9 de desembre de 2016 No hi ha comentaris
Cartell de la Jornada LGTBI a Benissa

Cartell de la Jornada LGTBI a Benissa

El pròxim dissabte 17 de desembre, Benissa acollirà la jornada “Trans* formem el poble”, amb l’objectiu de crear un espai de formació, debat i reflexió sobre la situació actual i perspectives del col·lectiu LGTBI, especialment des d’un punt de vista centrat en els avanços i reptes per a la igualtat real als pobles i a les comarques.

Aquesta jornada, organitzada per la plataforma ciutadana Reiniciem Benissa, tindrà lloc en la Seu Universitària de La Marina i comptarà amb la presència de diverses veus expertes en la matèria.

A partir de les 10.00 es presentaran els actes de formaran la jornada, per a continuació, a les 10.30 donar pas a una taula d’experiències sota el títol “ser TRANS i de poble” a càrrec de Juan David Santiago Torres, coordinador de la Unitat d’Atenció a la Diversitat de la Universitat d’Alacant i Eva Salvador Fresquet, representant de l’Associació de Famílies de menors Trans de València. A més a més en la taula hi haurà representants de l’equip docent del CEIP Ausiàs March dels Poblets, que explicaran la seua experiència com a centre educatiu en l’acompanyament a menors trans.

A les 12.30 s’abordarà la xarrada “Estratègies LGTBI des de les comarques”, amb la presència del secretari d’Organització de CLGS, Ximo López Rovira, amb Jordi Jiménez Iborra del col·lectiu LGTBI Mariola i, finalment, amb Toño Abad, secretari general de Diversitat.

Per a concloure, a les 13.30 es presentarà i projectarà el vídeo “Orgull de Poble”, que la plataforma Reiniciem Benissa va presentar l’any passat, obtenint una enorme repercusió social i què visibilitza la realitat de diverses persones i la situació del col·lectiu LGTBI en el cas de Benissa.

Reiniciem vol convidar a tota la població de Benissa i la comarca a participar d’aquesta proposta. L’assistència a la jornada del dia 17 de desembre a la Seu Universitària és gratuïta i des de la plataforma es recorda al públic que l’inici de la jornada serà a les 10.00 del matí.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/