Inici » Notícies » General

Instal·len panells solars a la piscina coberta per a estalviar energia

7 de març de 2008 No hi ha comentaris

La Regidoria de Medi Ambient aposta per les energies renovables. Així ho ha assenyalat el regidor, José María Serna, que ha visitat els panells solars instal·lats a la coberta de la piscina climatitzada.

Segons un estudi sobre aquesta situació, la inversió realitzada en renovables suposa un estalvi energètic aproximat del 30% d’energia. Això suposa un gran benefici per al medi ambient, ja que es disminueixen considerablement les emissions dels gasos d’efecte hivernacle com a conseqüència de la crema de combustibles derivats del carboni.

Les energies alternatives s’estan incentivant des de la corporació local considerant la importància i la necessitat de variar els conceptes practicant amb l’exemple des de l’Administració. El Pla d’Acció Local de l’Agenda 21 de Benissa establia com una de les prioritats la implementació d’energies alternatives com a mesura de control de la contaminació atmosfèrica.

A la piscina coberta municipal s’han invertit al voltant de 50.000 euros en la instal·lació d’aquests panells solars, que sens dubte, seran amortitzats a curt termini gràcies a l’estalvi d’energia.

El regidor de Medi Ambient, José María Serna, va comentar que “per a aquest Ajuntament i per al Partit Popular és molt important realitzar aquestes accions encaminades a la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle, però sobretot és important el canvi de consciència dels ciutadans”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/