Inici » Notícies » General

Inauguren les obres del carrer Sant Nicolau

16 de març de 2011 No hi ha comentaris
El batle,   els regidors i alguns veïns durant la inauguració de les obres del carrer Sant Nicolau

Inauguració del carrer Sant Nicolau

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, acompanyat de regidors i veïns, ha inaugurat les obres de renovació de la xarxa de sanejament al carrer Sant Nicolau. Un projecte, finançat íntegrament per la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge, que ha tingut un cost de 330.000 euros i que ha sigut realitzat per l’empresa Tyosa Obras Públicas.

Segons ha explicat Roselló, “aquestes obres eren necessàries sobretot per a millorar la xarxa de clavegueram, ja que s’estaven produint seriosos problemes que anaven a afectar els veïns del carrer”. Arran de les obres realitzades a la xarxa de canonades, s’ha aprofitat per donar un tractament per als vianants al carrer, eliminar les voreres i soterrar les línies de telefonia, enllumenat, etc., ha afegit el batle.

Una vegada finalitzades les obres, el carrer passarà a ser d’un sol sentit per a evitar possibles accidents i embussos. Es limitarà la velocitat al màxim i no es permetrà aparcar, encara que sí aturar-se uns minuts per a càrrega i descàrrega. Així ho explicava el batle “Volem donar-li vida al carrer. Els carrers estan fetes per als vianants i la idea és que el mercat dels dissabtes (actualment al carrer Hort de Bordes), es vaja desplaçant cap al carrer Sant Nicolau, en definitiva, cap a la plaça”.

Amb aquestes obres culmina un projecte general molt necessari per a Benissa, la substitució de la principals xarxes de sanejament (des del carrer Orxelles fins al Pou d’Avall), i que s’ha anat executant en diferents fases.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/