Inici » Notícies » General

Fotografia per a xiquets i “Concertrup” al Casal Jove

10 de febrer de 2014 No hi ha comentaris
Cartell del taller de fotografia per a xiquets i de "Concertrup"

Cartell del taller de fotografia per a xiquets i de “Concertrup”

La Regidoria de Joventut ha obert el termini d’inscripció per a dues noves activitats, aquesta vegada pensades pels més penuts, i que es desenvoluparan al mes de març.

“Concertrup”, activitat organitzada conjuntament amb Pequetrup, serà la primera a dur-se a terme el dissabte 1 de març de 10h a 11h al Casal Jove. Es tracta d’un taller d’estimulació musical, dirigit a xiquets de fins a 6 anys, en el qual gaudiran d’un concert de violí i participaran directament amb una sèrie d’activitats vinculades a la música que escolten. Tots els pare i mares que estiguen interessats que el seu fill participe en aquesta activitat podran informar-se i inscriure’s fins el 27 de febrer al Casal Jove. La inscripció del taller és de 4 euros.

També dins de la programació de la regidoria s’ha tingut en compte als xiquets amb edats compreses entre 6 i 14 anys, organitzant-se per a ells un taller infantil de fotografia teòrica i pràctica que serà impartit per l’Agrupació Fotogràfica de Benissa.

Els participants aprendran les nocions bàsiques de com utilitzar correctament una càmera de fotografia, com realitzar fotografies amb poca llum, efectes de la llum, realitzar un retrat i una fotografia de carrer, etc. Aquest taller, que es farà els divendres 7 i 14 de març de 17.30h a 19.30h i el dissabte 15 del mateix mes, de 10 a 12h, al Casal Jove, serà gratuït.

Les inscripcions tindran lloc fins el dimecres 5 de març al Casal Jove. Les places són limitades.

Jorge Ivars, regidor de Joventut, ha declarat que des de la Regidoria de Joventut es seguirà treballant per a oferir activitats a la població més jove i infantil del municipi.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/