Inici » Notícies » General

FGV farà un pont amb traçat oblic sobre el barranc del Quisi a Benissa

4 d'abril de 2019 No hi ha comentaris
El Pont del Quisi

El Pont del Quisi

La consellera d’Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha mantingut una trobada hui a Dénia amb alguns batles i regidors de la Marina Alta dels municipis afectats per les obres de la L9 del TRAM. En eixa trobada ha explicat que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ja té la solució per a salvar el barranc de Benissa, una vegada descartat utilitzar el Pont del Quisi existent. L’empresa farà un de nou, però amb traçat oblic.

Fonts de la conselleria han assegurat que d’eixa manera no es causaria un impacte visual sobre l’original ja que es duria a terme a certa distància d’aquest, entre 10 i 30 metres. D’aquesta forma, l’actual Pont del Quisi s’utilitzarà com a via verda. Amb aquesta actuació, els nous trens duals podran discórrer sobre les vies sense cap problema.

D’altra banda, els projectes per a executar els dos trams pendents, entre Teulada i Gata de Gorgos i entre aquest municipi i Dénia, ja estan llests i suposaran un cost de 36 milions d’euros. La intenció és que es remeten la setmana vinent al ple del Consell perquè autoritze eixa despesa. Llavors es podrà procedir a licitar i adjudicar les obres.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/