Inici » Notícies » General

Ferrocarrils rehabilitarà el viaducte centenari del Quisi sense alterar-lo

28 d'octubre de 2017 No hi ha comentaris
El Pont del Quisi, construït el 1915

El Pont del Quisi, construït el 1915

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va lliurar i va registrar ahir a l’Ajuntament de Benissa el projecte de renovació de la via del tram Calp-Teulada de la Línia 9 del TRAM d’Alacant (Benidorm-Dénia). La directora de l’empresa pública a Alacant, Pilar García Reche, acompanyada d’un tècnic, es va reunir amb el batle, Abel Cardona. Li va traslladar els detalls de l’obra. Va incidir en la rehabilitació del viaducte centenari del Quisi, que és una de les obres d’enginyeria emblemàtiques d’aquesta línia. La responsable de FGV va assegurar que es respectarà la fisonomia del pont i la seua filosofia constructiva original. El viaducte està afectat pel rovell.

En la reunió, també es va tractar la proposta de cessió a l’ajuntament de l’ús de l’antiga estació del tren a Benissa. L’immoble està molt deteriorat. Es va acordar realitzar al més aviat possible una visita a l’estació i a l’edifici del dipòsit.
FGV ha adjudicat per 10,9 milions les obres de la Línia 9 del TRAM entre les estacions de Calp i Teulada a la UTE FCC, CHM i Contratas y Ventas S.A. Han d’estar acabades en 12 mesos.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/