Inici » Notícies » General

Èxit de participació en el “Caminar és sa” en col·laboració amb Mans Unides

18 d'octubre de 2010 No hi ha comentaris
Participants a la caminada solidària "Caminar és sa"

Els participants

El desè aniversari de la caminada nocturna “Caminar és sa” ha tingut un caràcter especial, ja que a més de fomentar una activitat saludable s’ha fomentat una activitat solidària.

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Benissa ha col·laborat amb Mans Unides Benissa per a la realització d’un projecte que pretén canviar la vida a 400 dones africanes. Durant els dies 14 i 15 d’octubre els caminants es van apropar a l’Ajuntament per realitzar la caminada nocturna, aportant voluntàriament el donatiu de 2 euros.

L’eixida es va realitzar, com és costum, des de la Plaça del Portal. El divendres es va començar amb la caminada solidària més curta fins la plaça Rei Jaume I, tornant fins l’Ajuntament. Seguidament es va realitzar la ruta habitual pel grup ciutadà format per persones tant majors com joves i xiquets que es van unir per caminar pel centre urbà de Benissa, aquesta vegada amb la il·lusió que la seua xicoteta aportació puga canviar la vida d’aquestes dones.

La presidenta de Mans Unides Benissa, Francis Bertomeu ha explicat que aquest acte ha inaugurat l’ambiciós projecte que té un cost total de 20.310 euros, que es destinarà a més de 400 dones africanes i que assumeix íntegrament l’associació benissera. Amb la caminada solidària s’han recollit al voltant de 300 euros que serviran per cobrir la formació de 5 dones.

La propera activitat prevista serà el sopar solidari que tindrà lloc el dissabte 6 de novembre i els donatius del qual aniran destinats al projecte “Burkina Faso”.

La regidora de Sanitat, Maria Llopis, ha expressat la seua satisfacció en la col·laboració d’aquest projecte i ha declarat: “Aquesta activitat adquireix mes relleu si cap amb la commemoració del dia mundial de l’eradicació de la pobresa diumenge passat 17 d’octubre . Continuarem col·laborant en aquest projecte també des de la Regidoria de la dona per intentar millorar la vida d’aquestes dones que tant ho necessiten”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/