Inici » Notícies » General

EU anuncia mesures urgents al Congrés perquè s’execute la variant de Benissa

3 de gener de 2013 No hi ha comentaris
L'estat actual de la variant de Benissa en l'encreuament amb la carretera de Senija

L’estat actual de la variant

Sixto (EU) denuncia que ha presentat dos anys consecutius esmenes als pressupostos per a executar aquesta obra “i han estat rebutjades”

El diputat d’EUPV-Els Verds al Congrés, Ricardo Sixto, ha denunciat la “desídia” del Govern “davant la preocupant situació en què es troba la N-332 al seu pas per Benissa, la qual ha tornat a provocar l’atropellament d’una persona, que se suma a una llarga llista d’accidents. És injustificable que el Govern continue de braços creuats, i més greu encara, que per dos anys seguits rebutge les esmenes que hem presentat des d’EUPV-Els Verds, perquè s’execute la variant que milloraria el trànsit i la seguretat de la zona”, lamenta.

Sixto recorda que en els pressupostos de 2012 i en el dels 2013, “el PP ha decidit rebutjar les nostres esmenes que presentàrem per tal que s’acabe la variant, que actualment està paralitzada”. Davant aquesta situació, el parlamentari d’esquerres ha anunciat que presentarà una proposició no de llei al respecte en el Congrés perquè es debata en la comissió de Foment, “i esperem que s’aprove d’una vegada per totes”, manifesta.

El diputat d’EUPV-Els Verds recorda també que aquesta infraestructura “és substancial per a la comarca de la Marina i per a la connexió i vertebració de les comarques alacantines”, subratlla.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda a la web d’Esquerra Unida del País Valencià el 3 de gener de 2013.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/