Inici » Notícies » General

Es presenta el programa de turisme familiar per a Benissa i la Vall del Pop

9 de gener de 2008 No hi ha comentaris

Aquest matí ha tingut lloc la presentació del programa de Turisme Familiar que es desenvoluparà a Benissa i a la Vall del Pop. A la presentació han acudit el regidor de Turisme de Benissa, Xavi Estupiñà, el president de la Mancomunitat de la Vall del Pop, José Vicente Marco i els representants de les empreses col·laboradores.

Segons ha comentat el regidor benisser, enguany s’engega una nova fórmula de promoció conjunta entre tots els municipis que integren la Vall del Pop donant com a resultat un producte que combina el turisme familiar amb el turisme actiu. Per això s’han dissenyat quatre activitats diferents: senderisme, amb rutes pels diversos paratges de la zona, organitzades pel Grup de Muntanya Margalló; multiaventura, on es realitza un circuit d’orientació i una gimcana de proves, també en paratges naturals, organitzada per Tururac; Segways Tours, rutes pels centres històrics a bord d’aquest modern transportador personal, també organitzat per Tururac i caiac per la costa de Benissa, a càrrec de l’Escola de Vela Las Antípodas.

Totes les persones interessades hauran de reservar les activitats en les Tourist Info de Benissa i de la Vall del Pop (situada a Xaló), així com en l’Escola de Vela Las Antípodas en el cas del caiac.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/