Inici » Notícies » General

Els departaments de Joventut, Educació i Sanitat dissenyen una sèrie de tallers de suport emocional per a alumnat de l’IES Josep Iborra

31 de gener de 2023 No hi ha comentaris

En les Corts Generals, els parlaments autonòmics, les televisions, les ràdios i fins i tot al carrer, s’ha obert el debat sobre la importància de la salut mental. Les dades sobre suïcidis, especialment entre la població jove, són alarmants i les administracions públiques no han de romandre alienes a un drama que durant l’any passat s’ha cobrat la vida de més de 4000 persones a tota Espanya. És per això que l’Ajuntament de Benissa ha posat en marxa una sèrie de tallers l’objectiu dels quals és el de treballar sobre l’enfortiment de les emocions dels xics i xiques del municipi. Serà concretament l’alumnat de 3r d’ESO a 2n de Batxillerat el que està participant de manera voluntària en aquesta activitat que va començar ahir dilluns 30 de gener i que s’estendrà fins a finals del curs acadèmic.

La iniciativa, impulsada per la regidora Lorena Ivars, naix de l’escolta activa a la comunitat educativa i a la joventut en conjunt, ja que segons manifesta la regidora “en l’últim any hem vist com molts xics i xiques ens demanaven ferramentes i suport en l’àmbit de la psicologia”. Màxima que ha motivat un projecte amb vocació de continuïtat per a aquest govern. Ivars, sensible i permeable a les necessitats dels joves a Benissa ha declarat que “la salut mental de la joventut de Benissa és una prioritat per a aquest govern”.

El programa formatiu versarà fonamentalment sobre qüestions específiques com l’ansietat, l’autoestima o les emocions.

Font de la notícia: Gabinet de Premsa - Ajuntament de Benissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/