Inici » Notícies » General

Els comerciants de Benissa posen en marxa la campanya de compres de Sant Valentí

5 de febrer de 2016 No hi ha comentaris
Cartell de la campanya de compres de Sant Valentí a Benissa

Cartell de la campanya de compres de Sant Valentí a Benissa

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB), en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, mitjançant l’AFIC-Creama, posa en marxa una campanya amb motiu de la celebració de Sant Valentí, amb l’objectiu de fomentar les compres als comerços locals.

La setmana que ve, del 8 al 13 de febrer, totes les compres que es facen en qualsevol dels més de 100 comerços associats a l’ACEB, per un import igual o superior a 10 euros, tindran dret a participar en el sorteig d’una sèrie de premis romàntics. Els clients hauran de dipositar el bitllet amb el tiquet de compra i les seues dades en les urnes habilitades als comerços.

Els premis a sortejar seran una escapada per a dos persones valorada en 100 euros i 4 sopars romàntics per a dos persones valorats en 50 euros cadascun. Com més compres es facen més opcions es tindrà d’aconseguir els premis. Els premis no seran acumulables.

Els guanyadors d’aquesta Campanya Sant Valentí 2016 “Enamora’t comprant a Benissa” es coneixeran el dia 16 de febrer a les 12h a Ràdio Litoral Cadena Ser.

Des de l’ACEB, en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, han volgut organitzar aquesta setmana de Sant Valentí amb l’objectiu doble de promocionar els comerços i premiar la fidelitat dels seus clients.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/