General

Els ciutadans de Benissa sol·liciten que s’augmente la seguretat de l’actual travessia

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari LAS PROVINCIAS el 2 de febrer de 2007:

Mentre que Benissa discuteix el traçat de la variant de la N-332 al seu pas pel poble, els veïns demanen que es milloren les condicions actuals de l’avinguda del País Valencià, on els semàfors no funcionen com haurien de fer-ho, i on s’han produït diversos accidents, alguns d’ells mortals.

Ara, la situació d’abandó no depén directament de cap organisme central ja que les competències del manteniment de la travessia són municipals en tractar-se d’una zona urbana. De fet, des del PSPV recorden que en diverses ocasions han exigit al PP que millore les condicions de la seguretat ciutadana d’aquesta via. A més, el batle va reconèixer el perill que suposa per als benissers l’avinguda del País Valencià.

Crespo es refereix a les paraules del batle i va afirmar que la travessia “és una línia que divideix Benissa en dues parts, qualsevol persona per a anar d’una banda a una altra fa veritables meravelles per a creuar en moments de màxim trànsit”. Crespo diu que “els semàfors no funcionen en tots els creuaments de la mateixa forma i el del carrer Teulada fa molt de temps que ni funciona. El socialista entona el mea culpa perquè “una cosa és la responsabilitat del Ministeri per haver tardat tant de temps en el projecte de la variant, i una altra bé distinta, és la responsabilitat política de l’Ajuntament” pel que fa a la seguretat ciutadana.

Molts benissers posen en dubte les mesures de seguretat d’aquesta via. Entre ells, els socialistes que apunten que “en la part nord, just on està un supermercat no hi ha ni una illeta per a separar els carrils” i així garantir una seguretat òptima als vianants. De fet, va ser en aquest punt, on l’abril de 2006 es va produir un accident de trànsit que va produir una víctima mortal.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?