Inici » Notícies » General

Els alumnes de la Universitat d’Alacant podran recarregar la seua targeta de transport al Casal Jove

29 de novembre de 2012 No hi ha comentaris
Targeta de transport públic (foto del flickr de kalleboo)

Targeta de transport públic (foto del flickr de kalleboo)

L’Ajuntament de Benissa, mitjançant la Regidoria de Joventut, ha adquirit un dispositiu que permetrà la recarrega de viatges amb autobús que realitzen els estudiants que es desplacen a la Universitat d’Alacant.

Fins ara, els estudiants benissers, membres de l’Associació d’Estudiants Nova Marina Alta, havien de desplaçar-se fins al Punt Jove de Calp per a poder recarregar les seues targetes, i així poder pujar a l’autobús d’estudiants, la qual cosa suposava una despesa addicional i una molèstia per a ells.

Des d’ara, els interessats, podran apropar-se al Casal Jove de Benissa, de dilluns a divendres, de 9.00h a 13.30h i de 16.00h a 19.30h, per a recarregar les seues targetes sense necessitat de desplaçar-se fora del municipi.

El regidor de Joventut, Jorge Ivars, es troba satisfet amb l’adquisició d’aquesta màquina, ja que facilita als estudiants de Benissa i dels municipis del voltant un servei molt demandat pels universitaris. Ivars ha remarcat que la meta és treballar perquè els joves tinguen els màxims serveis al seu abast.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/