Inici » Notícies » General

El SSCV Thialf, el vaixell grúa més gran del món, ha passat hui per davant la costa de Benissa

6 de desembre de 2011 No hi ha comentaris
El SSCV Thialf vist des de la platja de la Fustera

El SSCV Thialf vist des de la platja de la Fustera

Durant bona part del dia de hui, fins entrada ja la nit, ha estat possible observar des de la costa de Benissa el vaixell SSCV Thialf, el vaixell grúa més gran del món, que es dirigeix cap al port de Rotterdam. Aquest vaixell és capaç d’alçar amb les seues dues grues 14200 tones de pes, per la qual cosa s’utilitza per a tasques tan diverses com alçar altres vaixells, estructures de plataformes petrolieres i en la construcció de gasoductes i oleoductes marins.

El Thialf és el que s’anomena un SSCV (Semi Submersible Creane Vessel). Aquest tipus de bucs per a operar en alta mar de manera estable front al moviment de les ones i les marees submereix la part inferior del buc amb aigua.

Podeu trobar més informació sobre el SSCV Thialf al seu article de la Wikipedia en Anglés. Per altra banda, també podeu consultar el trànsit marítim en directe a la web www.marinetraffic.com on apareixen moltes dades dels vaixells i alguna altra curiositat, com que també està passant ara mateix per la costa de la comarca el iot privat més gran del món, l’Eclipse del multimilionari Roman Abramovich.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/