Inici » Notícies » General

El PSPV demana més temps a l’executiu de Benissa per a ampliar el polígon industrial

6 de desembre de 2012 No hi ha comentaris
Polígon Industrial La Pedrera

Polígon Industrial

Els propietaris de terrenys afectats per l’ampliació del polígon industrial la Pedrera del municipi de Benissa estan rebent les notificacions remeses des de l’ajuntament informant-los que en breu s’iniciaran les obres. Una actuació que es desenvoluparà per gestió directa, serà el propi consistori el que les execute, després que així s’acordarà per unanimitat en el ple del passat mes de setembre.

Els afectats per aquestes obres han rebut la notícia amb cert desassossec, ja que implica haver de desemborsar una important quantitat econòmica en metàl·lic, 15 milions d’euros, que és molt difícil de reunir en aquests temps de crisi.

Una preocupació que recull el PSPV local, el portaveu del qual, Vicent Cabrera, va trencar una llança a favor dels afectats alhora que va apel·lar a l’executiu perquè canvie d’estratègia.

Cabrera va comentar que ara no és el moment per a entrar de ple en l’execució d’un projecte, el disseny del qual, explica, hauria de revisar-se. El portaveu socialista va matisar que, entre altres coses, no existeix connexió viària entre l’actual polígon industrial i l’ampliació projectada.

El regidor també va advertir que la Generalitat Valenciana està treballant en la redacció d’una nova llei urbanística valenciana que podria afectar a aquesta actuació. Però sobretot, va remarcar, que no es pot apretar d’aquesta forma als propietaris als quals se’ls demana 15 milions d’euros en metàl·lic, tenint en compte els temps que corren.

Moció

Els socialistes van avançar que tenien previst presentar en el ple ordinari del mes de desembre, a manera de moció una proposta per a donar més temps a l’execució de l’ampliació del polígon industrial.

El regidor socialista va incidir que la solució no és paralitzar el projecte, però sí marcar una nova cronologia i uns nous temps, i donar més temps a una actuació que considera important per a Benissa.

De fet l’ampliació del polígon industrial abasta una superfície d’uns 450.000 metres quadrats.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/