Inici » Notícies » General

El PSPV de Benissa reclama estalviar en sous polítics

10 de març de 2010 No hi ha comentaris

L’Ajuntament de Benissa té una tasca complicada per davant per aconseguir quadrar els números i elaborar el pressupost municipal del 2010 amb el qual fer front a la crítica situació en què es troben les arques municipals.

I és que, segons ha fet públic el portaveu del PSPV a Benissa, Vicent Cabrera, “dels 13’3 milions d’euros que l’Ajuntament havia previst recaptar en 2009, s’han quedat en 9’6 milions d’euros”. El que suposa, remarca Cabrera, un desfasament de 3’7 milions d’euros. A aquesta quantitat cal sumar els 1’8 milions d’euros que l’Ajuntament deu a diferents proveïdors, factures encara pendents de pagament.

Davant aquest panorama el líder dels socialistes insisteix en la seua proposta perquè de cara al present exercici se suspenguen les dedicacions exclusives i parcials dels regidors que conformen la corporació municipal, així com la dels 11 llocs que ocupa el personal de confiança.

Cabrera demanda de l’executiu local un gest real que servisca per fer front a la difícil situació en la qual es troba la hisenda pública, i remarca que la proposta del CIBE-Bloc de reduir en un 10% les retribucions de tots els regidors i del personal de lliure designació és “insuficient”, donat el crític panorama econòmic en què es troba Benissa.

El PSPV tampoc considera que la solució siga amortitzar una plaça d’auxiliar de Turisme, com pretén l’executiu local, o reduir la jornada laboral dels treballadors d’Urbanisme, com ha plantejat el PP. Cabrera emfatitza que vista la caiguda en ingressos (des de la recaptació de contribucions o la baixada d’ingressos per llicències d’obra) l’única solució eficaç per afrontar la crisi que pateix l’Ajuntament de Benissa és que els polítics “donen exemple a la ciutadania i que la reducció dels seus sous siga important”.

El regidor assenyala que és necessari “ser valents” i retallar les despeses corrents de l’Ajuntament, ja que es tracta d’allò més fàcil d’eliminar, apunta el regidor del PSPV, i són els costos que menys distorsionaran les inversions que el municipi haja d’escometre de cara a properes legislatures. Cabrera conclou afirmant que els socialistes “estaran al costat de totes aquelles actuacions que servisquen per millorar el poble de Benissa, fins i tot en aquesta situació de crisi”.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/