Inici » Notícies » General

El PSOE demana un ple extaordinari per a aclarir el projecte del centre oncològic

10 de juliol de 2007 No hi ha comentaris

Va ser al mes de juny quan una nova entitat creada per un grup de ciutadans de la Marina Alta va anunciar la seua intenció de donar cobertura a la investigació, el tractament i la prevenció del càncer. L’Institut Oncològic Europeu (IOE), a més, va donar a conèixer la construcció d’un futur hospital a Benissa amb la finalitat d’oferir tractaments contra el càncer a la comarca donades les “mancances” de la sanitat pública.

Doncs bé, ara el PSOE de Benissa demana que es convoque un ple extraordinari perquè “aquesta iniciativa ha de ser explicada públicament”. Els socialistes demanen que en el ple “participen tots els grups polítics de l’Ajuntament de Benissa, el promotor de la iniciativa i l’empresa que va a realitzar la inversió d’aquest centre especialitzat a fi d’aclarir totes les informacions entorn d’aquest projecte”.

El PSOE exigeix que s’informe a la ciutadania de la viabilitat del projecte sanitari. No en va, en 2003 el PP va prometre un hospital públic per al sud de la comarca que, al final, es va quedar en no res. Però, a més, en 2006, des de la Fundació Sant Joaquim i Santa Anna, amb el suport del PP, es va licitar la proposta de construcció d’un hospital a Bellita, que es va adjudicar a l’empresa Hospital de Levante, i “finalment també va resultar un desengany”, va recordar ahir el PSOE.

Amb aquests antecedents, els socialistes demanen claredat en el projecte oncològic perquè temen que, finalment, no es convertisca en realitat. Des del PSOE de Benissa “es vol recordar que el projecte requereix d’un finançament elevadíssim i d’una empresa de la branca sanitària que done suport al projecte amb serietat i viabilitat econòmica” i, per aquest motiu, “no són suficients els anuncis públics d’aquest projecte que emparat en el càncer, malaltia que genera una solidaritat unànime entre els ciutadans, puga finalment no arribar a bon terme”.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/