Inici » Notícies » General

El PSOE demana un ple en què l’empresa explique el projecte de centre oncològic

19 de juliol de 2007 No hi ha comentaris

El grup municipal del PSOE de Benissa va sol·licitar ahir mitjançant el registre d’un escrit en l’ajuntament la convocatòria d’un ple extraordinari per a debatre el projecte d’hospital oncològic plantejat en el municipi per la Fundació Europea Contra el Càncer, encara que com va admetre el líder del PSPV, aquest grup no compta amb la força política suficient perquè puga celebrar-se el ple. És així, doncs, que el portaveu del PSPV va sol·licitar ahir a la resta de formacions polítiques CIBE-Bloc, PSD i fins i tot als regidors del PP, que el recolzen en la convocatòria d’aquesta sessió.

Els socialistes demanen també que la sessió se celebre “amb l’assistència i veu de Javier Huerta -president de la fundació- i del representant de l’empresa que està disposada a portar a terme la inversió a Benissa i impulsar el projecte”.

Segons ha fet públic la Fundació Europea, una empresa està disposada a invertir 23 milions d’euros a fer realitat el projecte d’hospital oncològic.

Segons el parer dels socialistes, la iniciativa, “tal com està plantejada per part d’aquesta fundació, necessita la participació de l’ajuntament”. Per això, i “donada la transcendència de l’assumpte, vam considerar que és necessari que per l’ajuntament en ple es debata aquesta qüestió i es convide Javier Huerta i el representant de l’empresa que està disposada a portar a terme la inversió a Benissa i impulsar el projecte, perquè puguen exposar davant els representants públics i davant tots els ciutadans aquest assumpte”.

El projecte suposa la construcció d’un hospital d’especialitat oncològica amb 130 llits.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/