Inici » Notícies » General

El PP encara no ha executat l’accés al carrer Calp que ja va prometre el 1999

16 de març de 2007 No hi ha comentaris

El grup municipal CIBE-Bloc, de Benissa, va acusar ahir el PP de “ser incapaç de complir ni el 15% del seu programa electoral”, és a dir, “allò que va prometre als veïns de Benissa”. De les suposades promeses incomplides, la coalició independent-nacionalista va destacar ahir, mitjançant un comunicat de premsa, la millora de l’accés a La Capella des de l’avinguda del País Valencià, amb la seua connexió al carrer Calp, el carrer Xaló i l’avinguda de l’Alcúdia. “Una situació que pateixen diàriament molts veïns de Benissa i que, a pesar de ser de fàcil compliment, no ha estat objecte de la seua realització i del seu interés”, va apuntar ahir el CIBE-Bloc.

Segons el grup municipal, el PP ja va prometre en el seu programa electoral de 1999 (pàgina 10) i també en el de 2003 (pàgina 8) l’execució del projecte de millora de l’accés al carrer Calp. En aquest sentit, “cal destacar que actualment existeixen algunes construccions en actiu a la zona de La Capella i La Torre, la qual cosa provoca un trànsit de cotxes i camions de gran tonatge elevat que crea una situació de perill per als vianants i els vehicles”.

El CIBE-Bloc va alertar ahir de la multitud de queixes realitzades pels veïns de Benissa a l’ajuntament.

El grup polític recorda que va ser a l’abril de 2005 quan es va aprovar per unanimitat una moció en què es demanava que es tramitara immediatament la realització de la unitat d’execució del carrer Calp a través de gestió directa amb l’objectiu d’ampliar i condicionar l’accés. En aquell moment, el batle, Juan Bautista Roselló, “manifestava que s’estaven realitzant les gestions oportunes per a la seua execució i només quedaven per fer mesuraments i la posada en contacte amb els propietaris afectats”. Doncs bé, “dos anys després estem igual”, va denunciar ahir el CIBE-Bloc.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/