Inici » Notícies » General

El ple dóna llum verda a la gestió directa per a la zona de Bellita

2 d'agost de 2007 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 2 d’agost de 2007:

El ple el dimarts per la nit també va aprovar el model de gestió directa per al desenvolupament la zona de Bellita.

Tant els regidors del PSPV com els del CIBE-Bloc es van abstindre en la votació d’aquest punt per la falta d’informació oferta per l’equip de govern (PP) sobre les actuacions concretes que realitzaran a Bellita.

Donat que la situació econòmica de la fundació propietària dels terrenys no és molt bona, i per tant, no podria plantar cara a les despeses d’urbanització de la parcel·la contigua, el grup socialista va preguntar al Consistori sobre l’interés de gestionar la residència d’ancians.

El PSPV va preferir que primer s’aclarisquen “totes les idees i després es plasmen als plànols, ja que amb la LUV, una vegada fetes les ratlles no hi ha marxa enrere”, va explicar Vicent Cabrera.

Els nacionalistes estaven més preocupats per la protecció de l’edifici residencial i els pins que allí es troben, ja que són d’un gran valor paisatgístic i històric per al poble. Per això van demanar més informació i transparència a l’equip de govern del PP sobre el que es va a realitzar.

A tot això, el batle i patró de la Fundació, Juan Bautista Roselló va contestar que en tractar-se d’un sector estratègic que genera riquesa i treball al poble, s’anava a optar per la gestió directa per al desenvolupament i urbanització de la zona.

Roselló va comentar que ara “traurem el projecte a un concurs públic per a triar una proposta”, i posteriorment, es passarà per ple per a ser aprovat.

El batle va assegurar que la residència “està en el catàleg de béns protegits, i tant l’edifici com els arbres que l’envolten no es tocaran per a salvaguardar el paisatge”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/