Inici » Notícies » General

El ple aprova la permuta de la Casa del Tros de les Calcides

28 de desembre de 2008 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 28 de desembre de 2008:

El ple de Benissa va aprovar la permuta i adquisició de la Casa del Tros de les Calcides. Una fortalesa declarada Bé d’Interés Cultural (BIC), que es troba en perill d’esfondrament.

Gràcies a aquesta actuació, segons va assenyalar el batle Juan Bautista Roselló, l’Ajuntament incorpora al seu patrimoni aquest bé d’interés cultural i una part del patrimoni arquitectònic municipal, que corria un gran risc de desaparèixer.

Roselló va recordar que a Benissa tan sols existeixen dues torres d’aquestes característiques, la torre de Canor i la de les Calcides, i tenint en compte la ubicació d’aquesta última, va assenyalar el batle, era possible adquirir-la mitjançant una permuta de terrenys.

Aquest bé patrimonial serà objecte de diferents actuacions amb l’objectiu d’afermar l’edificació, i sobretot, evitar que el seu deteriorament augmente.

Una proposta aprovada amb els vots de la corporació excepte el PSPV que es va abstindre. Van ser els socialistes els que al desembre van proposar ajornar la gestió a l’espera de l’informe jurídic que protegira la permuta proposada, ja elaborat i favorable, segons el batle.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/