Inici » Notícies » General

El passeig del litoral de Benissa s’ampliarà fins la Cala de La Llobella

13 d'abril de 2010 No hi ha comentaris

Gota d’aigua

Passeig Ecològic

Passeig ecològic

El passeig ecològic del litoral té a hores d’ara quatre quilòmetres d’extensió i arriba fins la Cala Pinets. Però el plenari ha acordat l’ocupació directa de 65.000 metres quadrats de sòl a primera línea de mar per a ampliar el passeig fins la cala de La Llobella. La proposta de donar llum verda a l’expedient d’ocupació de les dotacions públiques previstes en la unitat d’execució número 15 de l’Asprar ha estat recolzada per totes les forces polítiques.

No ha ocorregut el mateix amb el punt de concessió d’un panteó soterrat al cementeri per a la inhumació de les despulles de l’artista Salvador Soria Zapater que va faltar fa unes setmanes. La proposta incloïa l’exempció de les taxes per aquest concepte i el portaveu del PSPV,
Vicent Cabrera,
va advertir que el cas de Soria,
nomenat fill adoptiu de Benissa, no s’adequava als preceptes de la normativa vigent. El batle, Juan Bautista Roselló, va dir que ja s’havia fet aquesta concessió en dos casos precedents, amb un panteó per als Brigadistes Internacionals i un altre per a la Comunitat Franciscana que regeix el convent. Amb tot i això, Roselló va accedir a deixar sobre la taula aquest assumpte a fi d’estudiar-lo millor i no cometre una possible il·legalitat administrativa.

Font de la notícia: Canfali

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/