Inici » Notícies » General

El jutjat frustra la pretensió de Benissa d’escripturar-se un camp de golf de 9 forats

24 de maig de 2014 No hi ha comentaris
El camp de golf amb vistes al Penyal d'Ifach

El camp de golf amb vistes al Penyal d’Ifach

El jutjat del contenciós administratiu número 2 d’Alacant ha anul·lat l’acord de la Junta de Govern de Benissa d’inscriure al seu nom part dels terrenys dotacionals del Camp de golf Ifach, que té 9 forats. El govern local del PP va demanar un informe a un expert en dret administratiu que concloïa que aquest sòl era de titularitat municipal. Però ara el jutge ha estimat el recurs que van presentar el club de golf i la immobiliària Peñón de Ifach i ha deixat sense efecte l’acord de la comissió de govern.

La sentència, que l’ajuntament ja ha recorregut, no valora de qui són els terrenys. Revoca la decisió d’iniciar els tràmits per a escripturar com a municipal part del camp de golf perquè devia prendre-la el ple en lloc de la junta de govern. A més, el jutge condemna en costes al consistori.

El club Ifach, en un comunicat, qualifica la sentència de “victòria en la batalla legal contra l’ajuntament per l’expropiació dels terrenys del camp de golf”. El seu portaveu, Jeffrey Clark, va destacar que esperaven una sentència com aquesta, atès que “la pretensió de l’ajuntament era absolutament il·legal, injusta i confiscatòria”.

Enguany es compleix el 40 aniversari d’aquest camp de golf, que va dissenyar Javier Arana. Compta amb uns 450 socis i està al litoral de Benissa.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/