General

El diumenge es coneixerà el millor vi artesanal de Benissa

Sommelier tastant el vi (foto del flickr de rpeschetz)
Sommelier tastant el vi (foto del flickr de rpeschetz)

El millor sommelier de la província d’Alacant 2009 i 2011, Miguel Angel Garri, és un de les integrants del jurat del dotzé Concurs de Vins Artesanals de Benissa. El tast es farà el diumenge, a partir de les 10.00 al Centre d’Art Taller d’Ivars i estarà dirigit per Jaume Giner. La llista de tastadors està formada per reconeguts sommeliers com Simón Buigues, Juan Bautista Savall i Joaquín Gayá, així com el guanyador de l’edició anterior, Jose Pérez, als quals s’unirà el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Xavier Estupiñá. El jurat puntuarà d’1 a 10 els vins que hauran de passar totes les fases del tast, la visual, olfactòria i gustativa. Es repartiran, per als vins negres, tres premis dotats amb 150, 100 i 50 euros . Igual que en la passada edició, també es triarà el millor vi blanc amb un premi de 100 euros.

Aquest concurs, promogut per la Regidoria de Promoció Econòmica mitjançant l’Agència AFIC-CREAMA s’emmarca dins de les activitats organitzades en la V Mostra Gastronòmica de Benissa i només està permesa la participació de vins elaborats amb tècniques artesanals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?