Inici » Notícies » General

El dissabte passat va tindre lloc un taller de defensa personal per a dones

21 de març de 2012 No hi ha comentaris
Assistents al curs de defensa personal

Assistents al curs de defensa personal

Dissabte passat, 17 de març, va tindre lloc el taller de defensa personal que, organitzat per l’associació Karate Kobudo de Benissa, es va fer en el Palau Sant Pere a les 17.00h.

Una vintena de dones van acudir a la cita amb roba i calçat còmode i van rebre, durant més de dues hores algunes indicacions pràctiques sobre com actuar davant una situació de risc produïda per un atacant. Malgrat l’extensa durada del taller, les assistents van mostrar el seu interés fins al final i fins i tot van sol·licitar un curs de formació més extens.

Els monitors d’aquesta associació van programar aquesta activitat de manera tremendament pràctica, en tot moment dedicats a supervisar els moviments de manera individualitzada, corregint els errors amb exercicis lents perquè les assistents pogueren prendre bona nota de cada pas a realitzar.

Gloria Ivars va agrair als components de l’Associació Karate Kobudo, la seua col·laboració amb la realització de manera totalment altruista d’aquest taller de defensa personal amb motiu de les activitats programades per al mes de març.

Ivars va ser una més de les dones que van participar al taller, prenent bona nota dels suggeriments de les assistents “ha sigut una experiència molt positiva, crec que unes nocions en defensa personal són una cosa necessària per a totes les dones, especialment per a les joves.”

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/