Inici » Notícies » General

El desenvolupament del sector de La Capella dotarà Benissa d’una nova zona verda

9 d'agost de 2007 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 9 d’agost de 2007:

Una actuació urbanística permetrà que el poble de Benissa compte amb una nova zona verda municipal en ple nucli urbà.

Si normalment la construcció és sinònim de destrucció del territori, en aquest cas, segons l’equip de govern conformat pel PP, PSD i CIBE-Bloc, la història es desenvoluparà al revés.

Així ho ha confirmat el batle d’aquest poble de la Marina Alta, el popular Juan Bautista Roselló, que va assegurar que amb el desenvolupament de la Unitat d’Execució número 7 de La Corona, Benissa es beneficiarà d’un parc públic d’esplai amb una extensió que arribarà als 5.000 metres quadrats.

Segons el batle, amb aquesta actuació “obtindrem una zona verda molt important dins del nucli urbà” a l’àrea anomenada com La Capella, pròxima al sector de Beniver.

En concret, l’extensió de la unitat d’execució arriba als 8.000 metres quadrats de sòl, classificats en el PGOU com a urbà. A més, el batle va emfatitzar que aquest projecte permetrà la “connexió de dos vials” que en aquests moments estan aïllats i sense eixida directa, com són el carrer Llíber i Bisbe Cabrera.

El Butlletí Oficial de la Província d’Alacant va publicar ahir les bases que regiran l’adjudicació de la redacció del projecte que gestionarà de manera directa l’Ajuntament en entendre l’executiu local que “no podíem perdre l’oportunitat de gestionar-lo nosaltres i oferir una major qualitat de vida a aquesta zona del poble”.

De fet, l’àrea ha estat objecte de crítiques en diverses ocasions pels veïns que hi resideixen en entendre que estava una mica oblidada per les autoritats municipals, sobretot, pel que fa a la neteja viària. Així doncs, el pressupost que es maneja per a redactar el projecte d’urbanització de la zona supera els 46.000 euros i el termini per a presentar les propostes finalitzarà en 26 dies.

Amb aquesta iniciativa, s’expandirà l’àrea sud del nucli urbà ja que segons va dir Roselló, es permetrà la construcció d’al voltant de 100 habitatges, que s’alçaran sobre una única parcel·la en forma de “bloc d’edificis” i tancarà l’illa d’habitatges que s’ha alçat a l’avinguda de l’Alcúdia en els últims mesos.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/