Inici » Notícies » General

El Convent Franciscà commemora el IV centenari de la seua fundació

30 de novembre de 2010 No hi ha comentaris
Convent Franciscà (foto del flickr de Vicent Ibañez)

Convent Franciscà (foto del flickr de Vicent Ibañez)

La setmana vinent tindrà lloc l’obertura dels actes commemoratius del IV Centenari de la Fundació del Convent Franciscà a Benissa que se celebraran des del mes de desembre de 2010 fins el mes de desembre de 2011.

La celebració s’anomenarà “400 anys dels Franciscans a Benissa”, segons es va acordar en una comissió que s’ha creat especialment per a la seua organització i que està composta pel rector, Domingo Sabater, el Pare Guardià, Jordi Escrivà, el cronista oficial, Joan Josep Cardona i un membre de cada grup polític municipal, en aquest cas, María Llopis (PP), Xavi Tro (Cibe-Bloc), María Dolores Luna (PSOE) i Paco Montagut (PSD).

Per començar, dimarts que ve 7 desembre a les 18.30 se celebrarà una missa a l’església i posteriorment una processó amb la Puríssima Xiqueta fins el Convent. El dimecres dia 8 de desembre a les 19.00 tindrà lloc una missa en el Convent, oficiada pel Bisbe d’Eivissa, Vicente Juan Segura, i a continuació una altra processó que portarà la Puríssima des del Convent fins l’església.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/