Inici » Notícies » General

El CIBE-Bloc exigeix que s’informe sobre les obres de la Puríssima

16 de març de 2009 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 15 de març de 2009:

El grup municipal CIBE-Bloc exigeix al batle i responsable de l’Urbanisme a Benissa, Juan Bautista Rosselló, que cite “com més aviat millor” els veïns del carrer La Puríssima per a informar-los de les obres de peatonalització i condicionament d’aquest carrer que creua una bona part del centre històric del nostre poble.

Els nacionalistes urgeixen el batle a convocar aquesta reunió abans de la fi de març, de manera que els veïns afectats coneguen a la perfecció “què va a fer-se, quant de temps duraran les obres i en què els afectarà”. I és que el Bloc avança que les obres començaran “després de les festes patronals de Benissa d’enguany, o siga al voltant del mes de maig”.

El CIBE-Bloc recorda que la setmana passada l’ajuntament va adjudicar quatre noves obres del Fons Estatal d’Inversió Local. Informen que la peatonalització i condicionament del carrer Purísima s’ha adjudicat a l’empresa Tyosa Obras Públicas SL, per 449.983 euros, amb un termini de 3 mesos i afavorirà la contractació de 8 treballadors aturats del nostre municipi.

La coalició aclareix que està a favor de la peatonalització d’aquest carrer “com a manera de guanyar espais per als ciutadans i que els visitants “puguen gaudir del nostre fantàstic centre històric”.

També donaran suport a l’executiu el dia que decidisca construir “el tan necessari aparcament subterrani de la Plaça Jaume I i recuperar així també aquest espai públic del centre del nostre poble com a nucli de representació, oci, esplai i festes”. Però, exigeixen que l’Ajuntament facilite “la màxima informació” als veïns afectats per totes les obres públiques.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/