Inici » Notícies » General

El Certamen Medieval salva la Fira i Porrat de Benissa

3 de febrer de 2010 No hi ha comentaris

La Fira i Porrat de Sant Antoni ha estat marcada per la crisi, ja que els benissers van eixir al carrer però mirant-se la butxaca mentre que els veïns de la comarca no s’apropaven per gaudir del que havien preparat.

Quan tot apuntava al fet que enguany estaria marcat per la falta d’assistència, va arribar la fira medieval. Una cita que va congregar milers de visitants i que donava un respir als firaires. Aquesta imatge recuperava l’estampa a la qual Benissa està acostumada, i els seus carrers es veien plens de gom a gom de gent que no volia perdre’s els últims dies de fira.

Dificultat per a aparcar, i això que s’havien habilitat diverses zones per a aquesta fi, anar a menjar o sopar i haver de fer cua o esperar que els tocara el torn als xiquets per a pujar a les atraccions, tornaven el somriure als firaires que lamentaven la poca assistència de gent.

Una edició, la d’enguany, que destaca pel cap de setmana passat i el primer diumenge en el, que més d’un miler d’assistents, van acudir a la tradicional benedicció d’animals. Ara, caldrà esperar, com diuen els firaires, “al fet que l’any que ve siga millor, però no només ha passat a Benissa”.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/