Inici » Notícies » General

El centre gestionat per l’empresa Emaús a Benissa seguirà prestant servei als seus usuaris

14 de juliol de 2017 No hi ha comentaris
Reunió de Mónica Oltra amb els batles de municipis amb centres Emaús

Reunió de Mónica Oltra amb els batles de municipis amb centres Emaús

La vicepresidenta i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, va confirmar ahir dijous la continuïtat del servei dels centres d’atenció a persones amb diversitat funcional, dones víctimes de violència de gènere i xiquets i xiquetes en situació de desprotecció. Fins avui, aquest servei era gestionat per l’empresa Emáus que arrossega una difícil situació econòmica.

Des d’ara, el servei serà prestat per la Fundació Salut i Comunitat que ha assumit la gestió del centre de Benissa i de la resta de centres de la província. El centre de Benissa disposa de huit places que a dia d’avui estan ocupades íntegrament i compta amb una plantilla formada per 10 educadors, una coordinadora, una cuinera, una netejadora a mitja jornada i un educador i treballador social actualment en pràctiques.

D’aquesta manera continua oferint-se un servei de caràcter social de primera necessitat que ofereix garanties i oportunitats als membres de col·lectius vulnerables al nostre municipi. L’Ajuntament de Benissa ja va expressar en el seu moment la seua preocupació per l’evolució d’un conflicte que es produïa des de feia mesos i que posava en seriòs perill la continuïtat del projecte al nostre municipi.

Fa només uns mesos Abel Cardona, batle de Benissa, ja va tindre ocasió de traslladar a Mónica Oltra, Vicepresidenta del Consell, la seua preocupació i voluntat de lluitar per defensar el centre de Benissa i l’atenció integral als seus usuaris, tal com venia fent-se en el passat.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/