Inici » Notícies » General

El cap de setmana que ve tindrà lloc la VII Jornada de neteja submarina del litoral de Benissa

2 de setembre de 2008 No hi ha comentaris

El cap de setmana que ve, els dies 5, 6 i 7 de setembre tindrà lloc a Les Bassetes la VII “Jornada de Neteja Submarina del litoral de Benissa”, per a la qual s’han programat, com a novetat enguany, diverses activitats mediambientals.

El divendres 5 de setembre a les 19.00 s’ha organitzat una visita guiada pel passeig Ecològic que eixirà des de l’Aula de la Mar. El dissabte dia 6, també a l’Aula de la Mar, hi haurà tallers infantils a partir de les 10 del matí, xerrades sobre fons marins, a partir de les 18.00, i un concert de jazz a les 22.00. El diumenge, a partir de les 11.00, es realitzarà la neteja submarina, i a les 12.00 tots els interessats podran muntar en catamarà i en caiac.

Així doncs, la neteja en si, començarà el diumenge 7 de setembre a les 11 del matí i tots el participants tindran a la seua disposició diverses embarcacions que prestaran el seu recolzament en les tasques de desplaçament i recollida de residus per les cales i penya-segats de Bassetes, Fustera, Baladrar, Pinets i Llobella. A més, es realitzarà un neteja terrestre per les zones on siga possible. En tots els casos, es disposarà d’unes malles amb tancament-fàcil i una capacitat inferior a 10 kg per a dipositar els residus fàcilment.

En finalitzar, s’obsequiarà a tots els participants amb un menjar i un detall. Els vestuaris i dutxes romandran oberts per a la seua utilització. De moment ja s’han inscrit uns 50 bussejadors de diverses nacionalitats, però fins el divendres hi ha temps perquè s’apunten més persones. Els interessats hauran d’aportar la titulació justificativa dels coneixements de busseig i una fotocòpia del DNI.

Totes aquestes activitats estan organitzada per la Regidoria de Medi ambient i col·laboren el Club Nàutic Les Bassetes, Limpiezas Bolufer, Cristaleria Benissa, Aquacenter, Construcciones Marva i Vellnes Center Aqua Gym.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/