Inici » Notícies » General

El Bloc de Benissa convoca la primera edició dels premis “Compromís per Benissa”

11 d'abril de 2012 No hi ha comentaris

El col·lectiu del BLOC de Benissa – Coalició Compromís ha creat els premis Compromís per Benissa en dos modalitats, una individual per a persones rellevants del nostre municipi i l’altre col·lectiu per a associacions, clubs, societats o col·lectius benissers. Els guardonats eixiran escollits fruït d’una votació que es farà per mig de la pàgina de facebook del BLOC de Benissa, de manera que qualsevol persona de Benissa que tinga entre els seus gustos en eixa xarxa social al partit nacionalista benisser podrà votar, a dia de hui hi ha un total de 1379 perfils. D’aquesta manera els guanyadors seran triats per molta més gent que la que forma el col·lectiu de la Coalició Compromís a Benissa. Hi ha de temps des de demà mateix fins el pròxim 31 d’abril.

En l’acte de lliurament que es farà a la sala d’actes de la Seu Universitària el divendres 11 de maig a les 20.30h, presentat per Ana Peris i amb la intervenció del secretari local Jaume Berenguer també es comptarà amb la presència de la diputada a les Corts Valencianes Mònica Oltra qui a banda de lliurar un dels premis (l’altre serà lliurat pel regidor Xavi Tro) farà un resum dels cinc anys que porta la Coalició Compromís a les Corts Valencianes, “de com hem articulat electoralment el tercer espai polític al País Valencià, un espai de progrés per canviar l’actual estat de les coses, per canviar les formes de fer política que ens han dut a vergonyosos espectacles absolutament allunyats de la nostra manera d’entendre la responsabilitat política. On el BLOC, Iniciativa i Els Verds ens hem unit per a cooperar i sumar generosament reconeixent i acceptant les nostres diferències, però esforçant-nos per saber trobar els punts de confluència, la nostra complementarietat i deixant que cadascú aporte allò que el caracteritza” ha apuntat el màxim responsable del col·lectiu nacionalista benisser, Jaume Berenguer.

Finalment tot aquell qui vulga, podrà participar al sopar posterior obert a militants i simpatitzants amb un preu de 15 euros que es farà en el Restaurant La Cultural apuntant-se al telèfon 669 775 528 o per e-mail a blocdebenissa@gmail.com

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/