Inici » Notícies » General

El Benibús incorpora un servei nocturn ‘a demanda’ per festes a partir d’aquest divendres

27 d'abril de 2019 No hi ha comentaris
El Benibús

El Benibús

El Benibús inicia aquest divendres el servei de transport amb horaris especials que inclouen serveis nocturns, coincidint amb les festes patronals en honor a la Puríssima Xiqueta. D’aquesta manera, totes les persones interessades podran fer servir aquest servei públic a partir d’aquest divendres 26 a les 12.00 del migdia.

Els horaris, que es poden consultar a les xarxes socials de l’Ajuntament o en el suport informatiu (mupi) situat al Passeig Dolors Piera, presenten viatges nocturns des del divendres 26 fins al 30 d’abril, i divendres 3 de maig, amb eixides des de la parada del centre de Benissa (Tourist Info) a les 3.00 i a les 5.30 h de la matinada. El Benibús en horari nocturn ofereix el sistema en proves de ‘parada a demanda’, podent indicar parades concretes al conductor en el trajecte de Benissa centre fins a la zona costanera, els dos principals nuclis del poble.

En la resta de trajectes hi haurà servei a les 12.00 i en distints horaris, tenint en compte els actes festius programats. El Benibús connectarà el nucli urbà de Benissa amb les parades habituals: la partida Benimarco, i les urbanitzacions de la zona costanera de Benissa (concretament amb parades en Baladrar, Càmping Fanadix i la platja de la Fustera).

Després de les festes, el Benibús oferirà servei durant les dates estiuenques, a partir del 31 de maig i fins al 29 de setembre. Finalment, es destaca que el servei comptarà amb plataforma per a facilitar l’accés a persones amb necessitats especials de mobilitat.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/