Inici » Notícies » General

El batle no sap res de la dessaladora

18 de gener de 2005 No hi ha comentaris

El batle també va valorar la futura dessaladora que s’instal·larà en la mateixa zona de La Llobella. Referent a això, Juan Bautista Roselló va expressar que “l’Ajuntament de Benissa manca d’informació sobre la planta dessaladora” i va dir que “la Conselleria d’Infraestructures ens va comunicar la decisió d’instal·lar la planta però no la ubicació” per a asseverar finalment que “en cap moment se’ns ha dit que la planta dessaladora es construirà a La Llobella”.

Sector serveis

Roselló va tornar a insistir que la urbanització de l’últim racó verge de la costa entre Moraira i Altea obeeix a “una planificació estratègica en què en aquest sector se situaran un consultori mèdic, les instal·lacions municipals de l’ajuntament en la costa i una caseta per a la policia”. També va anunciar que “existeix la possibilitat que es destine sòl dotacional per a la construcció d’un centre educatiu”.

No obstant això, els ecologistes del Runar van alertar la passada setmana de “la possibilitat que es construisca un hotel, un aparthotel o un gran centre comercial en la zona ja que té previst ús terciari en el PGOU”. Els conservacionistes van exigir la declaració de paisatge protegit.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/