Inici » Notícies » General

El batle diu que els panells de publicitat de Benimarco es retiraran

13 de desembre de 2006 No hi ha comentaris

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va anunciar ahir que l’ajuntament ja ha exigit a l’empresa que ha col·locat grans tanques publicitàries a la partida de Benimarco la seua immediata retirada en considerar que són “il·legals”. De fet, aquests panells no compten amb l’autorització preceptiva i si l’empresa no els retira en 15 dies, serà el mateix l’Ajuntament de Benissa qui ho faça.

Els veïns d’aquesta xicoteta partida de Benissa van denunciar als mitjans de comunicació la proliferació en les últimes setmanes de tanques publicitàries a la carretera de Benimarco. El col·lectiu veïnal va requerir en el seu comunicat a l’ajuntament la retirada d’aquestes instal·lacions en “trencar la imatge paisatgística” a més d’incomplir la normativa vigent.

En aquest sentit, el batle va afirmar ahir que la passada setmana ja se li va donar a l’empresa encarregada de les tanques publicitàries un ultimàtum de 15 dies per a retirar-les. Així, si la setmana que ve encara segueixen en peus serà l’ajuntament l’encarregat de llevar-les.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/