Inici » Notícies » General

Desallotgen 150 persones d’un botellot en una caseta a Paratella

18 de juliol de 2021 No hi ha comentaris
Un grup de joves fent botellot en una imatge d'arxiu

Un grup de joves fent botellot en una imatge d’arxiu

Aquest diumenge de matinada les forces i cossos de seguretat de l’Estat han intervingut en dos macrobotellots a Torrevella, al Baix Segura. El més nombrós, amb 400 persones, s’ha detectat a la zona de les piscines naturals del passeig de Juan Aparicio. L’altre es trobava al dic de llevant del port Marina Salinas, amb 200 persones i d’operació ha acabat amb 23 denúncies de la Policia a alguns assistents.

Amb aquests ja són tres les concentracions massives de gent el mateix cap de setmana a Torrevella. Ahir ja se n’havia desallotjat un altre de 1.000 persones, que consumien alcohol a la via pública a les dues de la matinada.

Durant la nit les autoritats també han dissolt quatre concentracions no permeses a la Marina Alta: dues a Benissa i dues més a Moraira.

A Benissa la Guàrdia Civil ha intervingut un domicili particular a la partida de la Paratella, on hi havia 150 persones i ha dissolt un grup de 80 persones que es preparaven per anar a un botellot a la platja del Portet de Moraira.

En aquesta població s’han desallotjat dos concentracions, una a la platja de l’Ampolla, amb 50 persones, i una altra a la platja del Portet, amb 120.

55 sancions a la ciutat de València
A la ciutat de València s’han interposat 55 sancions per incompliment de les restriccions a la mobilitat nocturna. A la resta de la província, les autoritats han multat a 116 persones en el que va de cap de setmana a les localitats de Gandia (15) ,Mislata (8), Burjassot (7), Paterna (6) i Xirivella (2).

La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha assegurat que el servei ha estat dins de la normalitat i ha avançat que mig centenar de rastrejadors militars s’han incorporat a la base militar de Bètera “per a accelerar el control de la pandèmia”.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 18 de juliol de 2021 a la web d’À Punt.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/