Inici » Notícies » General

David Serra: “El responsable de la contractació amb Orange Market era el senyor Costa”

8 de febrer de 2018 No hi ha comentaris
David Serra declarant a l'Audiència Nacional

David Serra declarant a l’Audiència Nacional

L’Audiència Nacional va repremdre ahir el judici de la trama de Gürtel a la Comunitat Valenciana amb l’interrogatori als dos últims acusats que queden per declarar, l’exdiputat i exvicesecretari general del PPCV David Serra i el considerat blanquejador de la xarxa, Ramón Blanco Balín.

Serra, també exsecretari autonòmic de Cultura, ha declarat que “el responsable de la contractació amb Orange Market era el senyor Costa”, de qui ha assegurat que “mai em va dir que hi haguera pagaments en B”. L’exdiputat sosté que “mai” ha vist la comptabilitat del partit i que “els correus que m’arribaven d’Orange Market li’ls enviava al senyor Costa” perquè “jo no tenia competències”.

Cal recordar que Ricardo Costa va confessar el finançament il·legal del PPCV durant la seua declaració el passat 24 de gener i va dinamitar el PP en un intent d’evitar la presó. El exvicesecretari dels populars va declarar que Francisco Camps “prenia totes les decisions”, va admetre els pagaments en negre i va afirmar que li va comunicar a Bárcenas la fórmula de facturar als empresaris.

L’exvicepresident del Consell Vicente Rambla, per la seua banda, es va desvincular “rotundament” d’aquestes pràctiques i, igual que ha fet hui Serra, va disparar contra Ricardo Costa.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/