Inici » Notícies » General

Creama organitza un curs gratuït de paqueteria creativa per a empresaris i treballadors del comerç a Benissa

24 d'octubre de 2011 No hi ha comentaris
Paquet (foto del flickr d'edans)

Paquet (foto del flickr d'edans)

L’Agència de Desenvolupament Local AFIC-CREAMA de Benissa ha organitzat un curs gratuït de paqueteria creativa dirigit a empresaris i treballadors del sector del comerç. Les places són limitades i el període d’inscripció es tanca el 5 de novembre. Els interessats han de reservar plaça en l’agència AFIC-CREAMA, al carrer Escoto, a través del telèfon 96 573 21 00 o per l’e-mail jribes@creama.org.

El curs de paqueteria creativa es farà del 14 al 30 de novembre, amb 25 hores de durada, de dilluns a divendres en horari de 15.00 a 17.00, a la mateixa seu de CREAMA. Es tractaran temes com els materials, accessoris i complements per a l’empaquetat de productes i les tècniques, procediments, materials, recursos per a la decoració i els colors i els seus significats quan cal escollir l’embolcall.

Es realitzaran activitats en grupa mitjançant diferents estratègies didàctiques (debat, vídeo-fòrum, role-playing, etc.) sobre situacions conflictives o casos simulats. L’objectiu és provocar comportaments i decisions semblants a les de la vida real perquè l’alumnat desenvolupe la seua capacitat d’aplicar i prendre decisions pràctiques.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/