Inici » Notícies » General

Conclou el taller d’inserció laboral de Creama

20 d'abril de 2012 No hi ha comentaris
Alumnes del taller d'inserció de Creama

Alumnes del taller d'inserció de Creama

El regidor de Creama, Xavi Estupiñá, va assistir ahir a l’acte de cloenda del “Taller de Formació i Inserció Laboral d’Operacions auxiliars de pisos en allotjaments” (cambrera de pisos/neteja), que ha estat dirigit a dones amb càrregues familiars i insuficiència de recursos econòmics.

Aquesta acció formativa s’ha desenvolupat entre novembre de 2011 i abril de 2012 i han assistit 9 alumnes residents a Benissa.

Aquests tallers s’estableixen com a fórmula per a facilitar la incorporació al mercat de treball a determinats col·lectius amb especials dificultats. La metodologia utilitzada combina accions d’orientació i formació professional, recerca activa d’ocupació i pràctiques en empreses del sector. Tot això acompanyat des del primer moment amb Itineraris Personalitzats d’Inserció per a cada alumne, amb l’objectiu final d’aconseguir la seua integració al mercat de treball mitjançant el desenvolupament, entre d’altres, de destreses i capacitats suficients per a exercir un ofici.

El taller ha contemplat durant l’última fase, un període de pràctiques no laborals en empreses, que s’han desenvolupat des del 15 de març fins el 18 d’abril. Durant aquest període els alumnes han pogut complementar els coneixements adquirits durant el període formatiu en un entorn real de treball. Les empreses que han col·laborat per a la realització de les pràctiques, i en les quals els alumnes han pogut aplicar els seus coneixements són les següents:

– BENISSA IMPULS S.A. Benissa.

– RESIDENCIA Ntra. SRA DE LOS DOLORES Benissa.

– HOSPITAL SAN CARLOS. Denia.

La quantia de la subvenció concedida per a la posada en marxa i execució del taller ha ascendit a 44.100 euros, íntegrament subvencionats per la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/