Inici » Notícies » General

Comunicat dels sindicats de l’Ajuntament de Benissa, CCOO, UGT i SPPLCV

19 de setembre de 2016 No hi ha comentaris
sindicats

sindicats

En relació a la Sentència del Jutjat del Contenciós Administratiu Número Dos d’Alacant núm. 288/2016, per mitjà de la qual s’estima la demanda de dos treballadores interines de l’Ajuntament de Benissa, que van ser acomiadades per amortització dels seus llocs de treball, condemnant l’Ajuntament de Benissa a la readmissió de les mateixes i al pagament dels salaris deixats de percebre fins avui, així com també es condemna a l’Ajuntament al pagament de les costes processals, davant aquests fets els sindicats signataris volem expressar el següent:

Primer.- Exigim al Sr. Alcalde i al seu equip de govern l’immediat compliment de la sentència en qüestió per ser de justícia i de raó, readmetent els treballadors als seus llocs, atès que com reconeix la sentència va ser una decisió no només injusta sinó també arbitrària i per tant incomplint la Llei.

Segon.- Que per part de qui corresponga i dels òrgans que procedisquen es delimiten i es depuren les responsabilitats polítiques i administratives que pertocaren, per la gestió nefasta una vegada més en assumptes de personal i les conseqüències personals i econòmiques que ha causat aquesta manera de gestionar, en contra de la part social i de tota l’oposició.

Tercer.- Una vegada més demanem al Sr. Alcalde i el seu equip de Govern que done un gir a la seua forma de portar els temes de personal, abandonant l’actitud de prendre decisions unilaterals en contra de tots els altres i recupere la negociació fins i tot la mediació quan no es puga arribar a acords, segur que aquest canvi repercutirà favorablement en l’estalvi de diners públics i en definitiva en una millor gestió per als ciutadans.

Benissa a 19 de setembre de 2016.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/