Inici » Notícies » General

Compromís sol·licita al Consell 100.000 euros per a ampliar l’ambulatori de Benissa

22 de desembre de 2011 Un comentari
Logo de la Coalició Compromís

Logo de la Coalició Compromís

Compromís sol·licita al Consell 25 milions per al tren.

El grup parlamentari de Compromís considera insuficient la quantitat que la Generalitat ha pressupostat per a la Marina Alta en 2012. La coalició reclama 25 milions per al tren Gandia-Dénia, perquè no es limite a la realització d’un simple estudi.

En la seua esmena als pressupost, Compromís sol·licita 2 milions per a l’anualitat de 2012, per la de 2013 aconseguiria els 13 milions i els 10 milions restants per a l’any següent.

Segons va explicar ahir a Dénia el coordinador del grup parlamentari,*Dimas Montiel, la seua formació reivindica 48 milions més per a la comarca. Amb aquests diners es podrien pal·liar, segons el seu parer, part del dèficit en matèria d’infraestructures, cultura i educació.

Les esmenes que han presentat recopilen les demandes que els han traslladat des dels diferents municipis de la Marina Alta.

En el cas de Dénia, el regidor del Bloc, Josep Crespo, va apuntar que l’enllaç ferroviari és imprescindible així com la nova estació d’autobusos. A més, va afegir la necessitat d’un pas a nivell al carrer Impressor Botella i al carrer Diana.

També plantegen una partida de 30.000 euros per a impulsar les falles de Dénia i el seu atractiu turístic.

En l’apartat educatiu, entre altres projectes, Compromís demana per a Dénia incloure l’IES Núm. 3, amb 12 milions; el sisè col·legi, i els edificis de la UNED i l’Escola Oficial d’Idiomes.

Uns altres municipis per als quals demanen partides és el de Pedreguer. El batle, Sergi Ferrús, va plantejar demandes històriques com el centre de salut. Així mateix, va incloure els projectes de clavegueram per a la urbanitzacions de la Sella, Muntanya Pedreguer i la Solana, i el suport a les festes de Sant Blai i Sant Bonaventura.

Per a Benissa, la coalició demana 100.000 euros en 2012 per a l’ampliació del centre de salut. I entre les peticions per a Xàbia destaca 3,4 milions d’euros per a l’escola Graüll.

Font de la notícia: Las Provincias

Un comentari»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/